Tietoa palvelusta

Hääblogit.fi -sivuilla voit helposti seurata hääaiheisia blogeja ja löytää inspiraatioita omiin häihin.

Lisäämällä oman blogisi Hääblogit.fi -listalle tavoitat uusia häistä kiinnostuneita lukijoita ja samalla avautuu mahdollisuus Hääblogit.fi -sivujen kautta tuleviin yhteistyökuviohin. Hääblogit.fi toimii myös Instagramissa ja Facebookissa, jota kautta tavoitat entistä laajemman yleisön. Oman blogisi voit lisätä tästä.

Jos Sinulla on jotain kysyttävää voit olla yhteydessä sähköpostilla info@haablogit.fi. Otamme mielellämme vastaan myös yhteistyöehdotuksia hääalan palveluita tarjoavilta yrityksiltä.

Hääterveisin,
Hääblogit.fi -tiimi

Miksi lisätä oma blogi Hääblogit.fi -listalle?

Blogi saa lisänäkyvyyttä, uusia lukijoita ja löytyy helposti samasta paikasta muiden hääblogien kanssa. Tämä helpottaa häistä kiinnostuneita lukijoita, kun he voivat selata hääaiheista blogisisältöä yhdessä osoitteessa.

Sivuston ylläpidon rooli ja saama hyöty?

Sivuston ylläpito ja toteuttaja haluaa tarjota kattavan, häihin keskittyneen sisältökokonaisuuden, joka mahdollisuuksien mukaan tulee tarjoamaan bloggaajille myös hyötyä erilaisten hääyritysten kanssa järjestettävien yhteistyökuvioiden muodossa.

Mainokset ja yritysyhteistyöt

Sivustolla esitettävillä mainoksilla pyritään tarjoamaan lukijoille hyviä tuote- ja palveluvinkkejä sekä samalla kattamaan palvelun kehittämisestä ja ylläpidosta syntyviä kustannuksia. Tavoitteena on rakentaa kokonaisvaltainen blogiyhteisö, josta ennen kaikkea hyötyvät bloggaajat ja niiden lukijat.

Sivuston toteutuksesta vastaava taho?

Hääblogit.fi ylläpidosta vastaa yksityinen taho, joka haluaa olla luomassa hyödyllistä ja käyttökokemukseltaan miellyttävää palvelua.